Vzdrževanje in prenova spletnih strani

1. Vzdrževanje spletnih strani
Vsaka spletna stran potrebuje vzdrževanje, ki vključuje stalne posodobitve, varnostne kopije in varnostne preglede ter spremljanje. Tukaj smo, da vašo spletno stran ohranjamo stabilno, varno in vedno dostopno.
Redne posodobitve: Poskrbimo za posodobitve programske opreme, vtičnikov in vsebin.
Varnostne kopije: Redno izvajamo varnostne kopije, da zagotovimo varnost vaših podatkov.
Varnostne preglede: Spremljamo varnostne grožnje in izvajamo varnostne preglede ter popravke.
Spremljanje delovanja: Neprekinjeno spremljamo delovanje vaše spletne strani, da zagotovimo njeno stabilnost.
2. Prenova spletnih strani
Če imate staro spletno stran, ki izgleda slabo ali deluje počasi, imamo rešitev za vas. Vašo staro spletno stran bomo prenovili in osvežili z novim, modernim dizajnom, ki bo izdelan po najnovejših standardih v spletnem oblikovanju ter tako prinesel novo svetlobo vašemu podjetju.
Analiza trenutne spletne strani: Podrobno pregledamo vašo trenutno spletno stran in identificiramo področja, ki potrebujejo izboljšave.
Načrtovanje novega dizajna: Razvijemo sodoben, uporabniku prijazen dizajn, ki bo odražal identiteto vašega podjetja.
Optimizacija za iskalnike (SEO): Poskrbimo, da bo vaša prenovljena spletna stran optimizirana za iskalnike, kar bo izboljšalo njeno vidnost v iskalnih rezultatih.
Integracija novih funkcionalnosti: Po potrebi dodamo nove funkcionalnosti, kot so spletne trgovine, blogi, obrazci za stike itd.
Testiranje in lansiranje: Pred lansiranjem izvedemo temeljito testiranje, da zagotovimo brezhibno delovanje vaše prenovljene spletne strani.
Cena: Ker vsaka spletna stran zahteva drugačen pristop glede na njeno kompleksnost, obseg dela in specifične potrebe, cene za vzdrževanje in prenovo spletnih strani določamo po dogovoru.
Go to top